Ηράκλειο: Του πέρασαν χειροπέδες για κάνναβη και δενδρύλλια

Χειροπέδες σε έναν άνδρα πέρασε η αστυνομία το πρωί της Δευτέρας σε περιοχή του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας κατά τις έρευνες σε δωμάτιο που διέμενε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 150 γραμμάρια κάνναβης, τρία δενδρύλλια κάνναβης και μεταλλικός τρίφτης.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη, αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, στο Ηράκλειο

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 150 γραμμάρια κάνναβης, τρία δενδρύλλια κάνναβης και μεταλλικός τρίφτης

Συνελήφθη, σήμερα (04.12.2023) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων, αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και ειδικών δράσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, σήμερα (04.12.2023) το πρωί από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα σε δωμάτιο που διέμενε ο αλλοδαπός.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 165 γραμμάρια κάνναβης, τρία (3) δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης, πέντε (5) λάμπες, μεταλλικός τρίφτης και σπόροι κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί